Planer för året

Gott nytt år folket!! Är ni taggade på det nya året? Det är jag! Och framför allt taggad på att våren ska komma så man kan får börja greja ute igen, ut och åka både moppe och traktor osv! Vinterhalvåret är inte riktigt min favorittid om man säger så.

Ni vet ju sedan innan att jag är lite galen i motorer och att jag utökar min maskinpark undan för undan. På traktorfronten är jag väldigt nöjd för tillfället och har det jag behöver för att sköta gården, men det finns ju alltid andra roliga motorer att spana på och en ny fyrhjuling står högt upp på önskelistan kan jag säga. Det känns näst intill som en nödvändighet när man har en gård.

Jag har även en liten vision om att dra på motorcykelsemester i höst när skörden är avklarad så under hela julhelgen har jag googlat köp motorcykel västra götaland, haha. Tänk va härliga att packa en väska med det mest nödvändiga, dra på sig skinnstället och bara rulla iväg. Ingen plan alls, utan bara fara dit man känner för’t! Det är ju en liten dröm man haft sedan man var liten pöjk.

Vi får väl först se hur skörden blir kanske. Det måste ju finnas kulor till övers, så att säga!

Övriga planer för året är att byta lite brädor på husfasaden och måla om hela huset. Just nu är det vitt, eller ah, knappt alltså… Vitt hus mitt ute på en åker kan väl vem som helst förstå att det inte är någon hit, så jag tänker att det ska bli grått istället. Då syns inte smutsen lika snabbt! Jag skulle även behöva snygga till gårdsplanen och lägga på ett nytt lass med grus. Som ni förstår så finns det alltid arbete på en gård. Om inte utomhus, så inomhus. Men va fasen, det är ju det här man gillar va. Att greja och fixa! Vila kan man ju göra när man blir pensionär, hehe!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *