Deltidsbonde!

Halloj! 

Jag skrev ju till er för ett år sedan nu att jag var spekulant på att köpa en gård och kan nu stolt meddela att den gården är min!!!! Wohooo hur jäkla coolt är det inte att jag nu har min alldeles egna gård och kan bli deltidsbonde på riktigt?! Så nu förstår ni varför jag har varit tyst här på bloggen senaste halvåret, det har varit så sjukt mycket att fixa och ordna med, alltifrån miljoner papper som skulle skrivas under och EU-bidrag att söka och allt annat byråkratiskt som jag trodde att jag hade full koll på. Insåg rätt fort att jag inte hade SÅ bra koll som jag trodde på läget så tur min farsgubbe har hjälpt mig så mycket med allt.

Sedan var de rätt mycket praktiskt att dona med också med själva marken och huset, men sånt är ju bara jävligt skoj och ingen direkt brådska heller. Tänker ju bo här i åtminstone sisådär 30 år till haha, bra ha några projekt kvar att göra senare också. Har renoverat om badrummet och delvis även i köket i alla fall, sånt vill man ju ha så fräscht som möjligt. Har även gjort iordning tre stora land jag ska odla på samt satt upp staket för en blivande hage. Såg på länsstyrelsen en annons med en grupp får som behövde omplaceras, funderar seriöst på att köpa dom allihop faktiskt!

Lite mindre rolig nyhet är att det tog slut med tjejen i somras, i ungefär samma veva som köpet av gården gick igenom. Kanske blev det för mycket med allt på samma gång och hon kände sig bortglömd mitt i allt det andra. Men vafan, men har ju bara ett x antal vakna timmar per dygn och en viss mängd ork så hade hoppas att hon skulle ha bättre förståelse för att jag skulle var väldigt upptagen de närmsta veckorna med gården. 

Jaja, det är som det är och trots att jag känner mig gammal är jag väl fortfarande ung som mamma jämt säger åt mig. Får väl söka in till “bonde söker fru” eller något sånt hahahah. Däremot måste jag verkligen dra ner på rökandet, blev en hel del cigg som gick åt när var som mest ledsen över tjejen och stressad över gården. Så har gått över till e-cigg, mer specifikt med goa smaker i form av Liqua e juice, nice. 

Ha´re!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *