Då var det dags igen!

Fast den här gången är 25 bara ett minne blott, nu är jag hela 26 år och med det mycket visare.  Haha okej visare kanske inte var helt rätt, men lite klokare har jag nog blivit trots allt.

Min 25 års dag var definitivt betydligt mer low-key än 25 års flamingofest. Det var bara med mina närmaste nära och kära. Min familj, min tjejs familj och några goa vänner kom. Det räckte gott!

Fick dock en grym present av min farbror – en veteranmoped. Det är från farbror Jan  som mitt motorintresse härstammar. Det är han som lärt mig allt jag kan idag vad gäller motorer och han har vetat länge att jag velat köpa en röd lackad veteranmoped. Har letat efter ett prisvärt exemplar på olika begagnade sidor, men veteranmopeder är väldigt efterfrågade och tar ofta slut snabbt som attan. Tydligen hade Jan köpt en sliten gammal moped som han i smyg har fixat i ordning för att kunna ge till mig.

Jag skall självklart fortsätta bygget på mopeden den är långt från klar i mina uppfinningsrika ögon . Tur jag har goda kontakt med Ettansmopeder som säljer just veteran mopeddelar på nätet. Vem vet den kanske har 3 hjul när jag är klar med den och blixtar på sidorna. Haha vem hur detta skall sluta 😛

Förutom en moped så fick jag även en resa till Berlin av familjen. Ni kanske undrar varför just Berlin. Det är så att i Berlin finns en av världens största bilfabriker, så man kan alltså åka dit och få guidade turer runt deras fabrik. Nu kan ske ni vår en ide vilken liten motornörd jag är.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *