Spekulant på gård

Hej alla glada!

Det är fredag natt och jag är pigg som en mört. I eftermiddag har jag tro det eller ej varit och tittat på ett hus som jag faktiskt överväger att köpa. Det ligger strax utanför stan, är inte så jädra stort, lagom till mig alltså och det som ger plus i kanten är att det har en verkstad och en alldeles lagom stor maskinhall där jag kan ha mina traktorer. Hela grejen med varför jag har mina traktorer är ju för att meka och köra med dom. Till huset, eller gården som det faktiskt klassas som så tillhör 1hk skog och 3hk odlingsmark. Vilket betyder att jag skulle kunna bli deltidsbonde. Jag menar, hur nice?! Det är ju faktiskt precis vad jag drömmer om. Att köra mindre i trucken och mer i traktorerna.

Har jag bestämt mig än undrar ni? Nä jag har ju inte det. Känner att jag behöver ha med mig farsan och titta på stället en gång till. Farsan har ju mer erfarenhet av fastigheter och dolda fel, för det har ju jag liksom noll koll på som 25 bast. Antar att mycket kommer av egen erfarenhet.

Men va fasen, jag måste ändå säga att det känns fasen så bra! Jag kan verkligen se mig själv greja i verkstaden, klippa gräset, köra runt på gärden med traktorerna och även laga nåt gött käk i köket. Det enda som jag la märke till som behöver fixas är nytt plasttak uterum. Det fanns flera hål i det pga nån hagelstorm som var förrförra året. Men det är lätt fixat tänker jag! Har en polare som är takläggare så jag tänker att jag kan fjäska med några bärs och pizza. Det är ju alltid roligare att greja när man är två!

Jag berättar mer när jag och farsan vart där igen! Håll tummarna för att vi inte hittar nån röta, mögel eller annat bekymmer i kåken.

Ha det gött så länge!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *