Juletider

Tjenare alla Massey-älskare där ute! 

Nu var det ett riktigt bra tag sedan vi hördes, i september senast och nu är det alltså 1a advent på söndag?! Jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort, helt galet enligt mig, hösten har verkligen flugit iväg och jag är väl inte ett så där jättestort fan av vintern eller julen. Dock har jag de senaste åren blivit lite mer okej med vintern och snö, men det ser ju inte ut att landa någon snö på backen det här året…

Så vad har hänt sen sist då? Senast vi hördes hade jag ju en känsla av att jag fått koll på det digitala, det vet jag inte om det stämde riktigt haha. Jag råkade nyligen lägga upp ett privat meddelande som inlägg på facebook så det var ju tur att en vän sa till mig och att det inte var något speciellt jag hade skrivit hehe. 

Jag sitter just nu och kollar på fedelta företagslån, en kompis tipsade mig om att gå in på deras blogg för att få lite tips om företag och finansiering. Så jag tänkte att jag kan passa på att skriva ett inlägg också på min gamle blogg. Hur mår ni då? Ni kan väl kommentera vad ni tycker om julen och vintern, är det något ni älskar eller hatar? Det hade varit kul att ha lite kommentarer att svara på och ni kan väl berätta var ni bor någonstans? Har ni snö i norrland till exempel. 

Vi hörs!

Santa Claus, Christmas Motif, Figure, Nicholas, Imp


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *