Redan fredag :)

Tjenare,

Redan fredag, visst känns det som att veckan gått i raketfart :).

Och redan ett nytt inlägg! Antar att jag börjat få koll på allt det digitala… det får mig att tänka på en sak, jag ska träffa en kompis till veckan och hans kompis jobbar på redcarpet och är ett verkligt digitalt proffs! Han skulle nog knappast hålla med om att jag har koll på varken digitalt eller bloggande… men å andra sidan så såg han ut som ett frågetecken när jag började prata om Masseys ;).

En annan kompis ska komma över och röja i ladan ikväll. Han är bonde – men har ingen Massey utan en gammal sliten Deere. Ikväll kommer han dock komma körande i sin nya leksak – ett stort vidunder till bil! Amerikanare såklart. Han har nämligen köpt en ny pick-up som är stor och törstig som en traktor… den är dock häftig, och han är mer än nöjd, vilket gör mig glad :).

På vägen hem från jobbet igår så ringde mamma och bad mig komma över på en kopp. Till min förvåning så stod en Massey på föräldrahemmets uppfart! Det var dock ingen försenad födelsedagspresent till mig utan en trägårdstraktor som pappa köpt. Japp, Massey gör det mesta och i de flesta storlekar. Själv har jag minimal kunskap om modellen och inget behov av en trägårdstraktor, men självklart så gratulerade jag päronen till deras oklanderliga smak. När jag efter en trevlig fika åkte hemåt så hade jag också fått med mig en matlåda… trots att jag numera är 25 så är mamma alltid mamma!

Vad händer till helgen då? Förutom kompisen ikväll har jag inga direkta planer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *