Planer för ladan

Tjenare!

Såg på nätet att Massey gick förbi Deere i nya traktorer. Kul tycker jag men jag håller mig nog till mina tre traktorer. Förutom kostnaden så känns tre modeller som ett rimligt antal att både hinna njuta av och ta hand om…

För på sistone har det varit alldeles för mycket jobb! Att jobba med lager är kul men att köra truck är inte som att köra traktor, och jag har saknat min lada… apropå ladan så har jag nu fått ett tillskott dit… tyvärr inte ännu en Massey men dock en vinsats. Själv är jag inte så förtjust i vin men många av tjejkompisarna gillar det haha. Dem har dock inte lika mycket utrymme som jag har i min lada… så här står jag nu med vinbatch från Vinshoppen.

Går fortfarande omkring och tänker på den lyckade festen i min lada. Att en kväll kan ha en så positiv inverkan – så länge! Tror även gästerna gillade den lite annorlunda miljön. Resultatet blev så lyckat att det börjar bli dags att planera för en stor höstfest i ladan. Årstiden ger ju flera roliga möjligheter. Oktoberfest, Halloween, polarens födelsedag, Lucia… möjligheterna är oändliga. Och mina Masseys går ju att pimpa på en mängd olika teman! Känner mig riktigt peppad faktiskt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *