valp-mys

Tjenare på er! Hur står det till?

Jag är tillbaka, och jag är hela 25 år! Senast vi hördes berättade jag ju om festen som jag skulla ha i min lada den dagen. Det blev sjukt lyckat kan jag säga och vi hade det så himla kul, hela kvällen och natten lång. Det blev en riktigt lyckad fest och tjejerna hade faktiskt gjort det väldigt bra med att fixa all dekoration och det. Så det är man ju tacksam för!

Jag fick riktigt nice presenter också, bland annat biljetter till Håkan hellströms spelning på Ullevi i Göteborg nästa sommar. Jag och ett stort gäng med alla kompisar ska dit ihop och jag känner bara att hela sommaren är räddad! 

Idag har jag jobbat hela dagen och ikväll var jag faktiskt iväg och kolla på ett bilrace med en kompis, det var nice. Just nu sitter jag framför datorn och kollar på hansesgården, jag ska hälsa på en vän som skaffat hundvalp i helgen och tänkte att jag ville köpa med mig några hund produkter till dom när jag åker och hälsar på. Det är en stor jycke dom skaffat, en berner sennen hane som dom döpt till Gösta. Jag älskar hundar så det ska bli väldigt roligt att äntligen få träffa den “lilla” valpen. Jag har redan fått se massa bilder dom fått från uppfödaren nu undertiden de väntat. Även några stycken sen dom fått hem honom. Men att få gosa med den lille på riktigt kommer ju slå allt!

Puppy, Bitch, Berner Sennen Dog, Friend, Face, Portrait

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *