Festdags, the big 2 5.

Hej på er!

Idag är ju den STORA dagen, jag fyller hela 25 år! Jag har faktiskt fixat så vi ska ha en stor fest i min lada som jag hyr, det ska bli så himla kul, jag har köpt dricka, alkohol, massor med mat från göteborg catering blev det, så himla gott ska det bli och vi är ungefär 50 pers som kommer. Jag är så taggad för detta och har varit i ett halvår nu, det tog ju sitt lilla tag att planera allt detta. Så idag lördag 24 augusti är det dags, och det blir på självaste dagen jag fyller också, ännu bättre!

Efter lite om och men och av mycket tjat från 2 av mina bästa tjejkompisar blir det tema på kvällen, och inte vilket tema som helst, det blir flamingo-tema, så ALLT är rosa. Jag var ytterst tveksam till en början men dom tjatade så mycker och tillslut sa dom att dom kan fixa allt om jag bara säger ja, och det lät ganska gött så jag sa ja haha. 

Jag ska snart åka dit och titta till dom i ladan och se så det ser hyffsat okej ut iallafall haha, tjejerna har varit helt till sig, en av dom jobbar dessutom med event osv så hon är ju duktig vilket känns bra. Det är ju ändå 50 pers av mina vänner och hela familjen med lite släkt också kommer! 

Oj nu ringer dom att jag måste skynda mig lite så jag får avsluta här, det blev ett lite annorlunda inlägg men vi ses på andra sidan, nästa gång är jag 25! Hadé.

Blur, Celebration, Dark, Dinner, Evening, Glasses


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *